Bejelentés


Animals & Graphics Puppy and Kitten


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Ki:Rocky Mikor:2011.júl.30.18:34 Téma: Folti szülinapja
Sziasztok! Egy nap és Folti 3 éves lesz! Az oldalon lesz egy chatparty akkor! 17:00-tól! Aki részt vesz a chatpartin külön menübe hírdetést kap egy hónapig meg persze nyerni is lehet! De hogy mit, azt majd holnap árulom el! Meg persze holnap jövök egy Foltiis videóval amiben az ül parancsot meg pár vicces dolgot mutat meg!Na sziasztok!Ma még jövök!(lehet)
------------------------------
Ki:Rocky Mikor:2011.aug.03. 09:38
Sok minden!
Hali! Nagyon sok mindent szeretnék nektek mondani
Szóval kezdjük is, 1. nAGYON RÉGEN VOLTAM SAJNÁLOM! 3Hamarosan dizi csere! 4.Elena azt mondta vegyem le az elite és top cseréket meg is teszem mivel az ő oldalán fent vannak itt pedig minek legyenek! 5. Lesznek új menük! Nagyon sok új menü remélem! Ma még jövök de nem ígérem!
------------------------------------------------
Ki:Rocky Mikor:2011.Aug.05. 15:57
Bocsi....
Sziasztok! Bocsi hogy nem voltam két napig! Nem volt netem! :/ :S Szóval ma viszont itt vagyok!
XD és lehet hozok valami érdekest! De nem bizti!XD Szóvak ne nagyon várjatok! De az a jó anya befizette a netet szóval lesz! Na sziasztok!
-------------------------------------------------
Ki:Rocky Mikor:2011.Aug.06. 09:40
Új dizi! Sziasztok! Itt az új dizi! Kommenteket várom a chatbe! Szerintem nagyon jó lett! Én csak úgy hívom feketeXD Szóval ennyi ma 11:00-tól lehet nem leszek! Mivel A bnőmel beszélgetek mert holnap mennénk kutya kiállításra de ezt még nem tudom! Sziasztok
---------------------------------------------
Ki:Rocky Mikor:2011.Aug.10. 09:39
Sziasztok! Nagyon sajnálom hogy ennyi ideig nem voltam!!! Nagyon sok dolgom volt! Pl:Kaptam egy cicát, neki még helyet csináltam, Foltit és a cicát egymáshoz kell szoktatni ez nagy munka, Meg nem volt net! Nem tudom mért! :// De most van!
Amúgy a cicám neve Bajuszúr XD Én találtam ki!
ma még jövök avatarokkal! Sziasztok
-----------------------------------------Big collection of layouts
Myspace Layouts


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Devliz [ 2011-07-02 19:00 ]

Név:Devliz Honlap:www.devil-dogs.mlap.hu E-mail: baba34@gportal.hu Kutyád neve:Liza Kutyád fajtája,neme:Fajta:Német juhász neme:Szuka Képed: http://www.bloki.hu/petmedia/images/29753/349484.jpg De a bloki.hu-n még van sok képe am Liza a mamáméké
Pepe [ 2011-06-26 09:57 ]

Devliz:Nagyon egyszerű,csak a szerkesztőbe kell beilleszteni a háttér kódját:) Éppen tegnap készítettem egy tutorialt erről,gyere és nézd meg s Tutorialok menüben,vagy a Főoldalon a frisseknél a videót;D Ott van videóra véve;) www.dog-website.5mp.eu És nekem is van háttér:)
Devliz [ 2011-06-25 14:02 ]

Szia! Hogyan lehet így megcsinálni az oldalt? hogy legyen háttere! mint ahogyan neked is most lila
Keresés a honlaponIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!